top of page

Regelementen 2020

Automotive on Tour is een initiatief voortbouwend op een eerder succesvol Automotive netwerk evenement. Automotive on Tour wordt georganiseerd door twee ondernemers uit de Automotive branche die sportiviteit, plezier en netwerken met elkaar willen combineren in een jaarlijks terugkerend evenement. Dit is en blijft dan ook de doelstelling van Automotive on Tour.

Voor de deelnemers en sponsoren is het handig om wat spelregels met elkaar vooraf te delen. Vandaar dit document.

 

  • Elke deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een dekkende wintersportverzekering en eventueel een annuleringsverzekering. Dit geldt ook voor de verzekering van de heen- en terugreis van en naar Solden.

  • Automotive on Tour / de organisatoren zijn op geen enkele manier aansprakelijk of verantwoordelijk voor diefstal, beschadiging en of letsel voor, tijdens of na het evenement. U bent hier zelf voor aansprakelijk.

  • De organisatie is geen professionele reis- of evenementenorganisator en doet haar uiterste best om het een succesvol en plezierig evenement neer te zetten.

  • De deelnemersfee dient voor 01-03-2020 te zijn voldaan aan de organisatie van Automotive on Tour. Indien de deelnemersfee niet is betaald voor genoemde datum, dan zal deelname aan dit evenement niet plaatsvinden, en blijft de vordering van de organisatie op de deelnemer onverminderd van kracht.

  • Er geldt geen recht van restitutie van de deelnemersfee na aanmelding. Alleen calamiteiten die het gehele event onmogelijk maken kunnen leiden tot restitutie met een maximum van 80%.

  • De deelname is op basis van overnachting in tweepersoonskamers met dubbele bezetting. Gebruik van een eenpersoonskamer tegen extra vergoeding is alleen mogelijk indien het aantal deelnemers minder is dan 30. Dan zal op basis van datum verzoek de eenpersoonskamer worden toegewezen.

  • De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor de huur van ski / snowboardmateriaal. De organisatie heeft kortingsafspraken gemaakt met een lokale leverancier.

 

Bauke Dekker & Martijn Zaal

bauke@automotiveontour.nl / martijn@automotiveontour.nl

bottom of page